OLEIFICIO SECCHI

La società opera da tre generazioni prevalentemente sul mercato Sardegna, nel 2001 è stato realizzato un nuovo e moderno stabilimento con processi di produzione all’avanguardia ma che allo stesso tempo conservano i valori tradizionali e fanno attenzione alla qualità del prodotto finale.
Ad Ottobre 2017 abbiamo ampliato il frantoio in un nuovo stabilimento con alta capacità produttiva e qualitativa . ( Vedere articolo Nuova Sardegna allegato ) .
Attualmente l’azienda ha un fatturato annuo di 7 m.li di Euro, è leader del mercato Sardegna e raggiunge una quota Export del 15 % della propria produzione .
Dal 2008 produciamo l’olio Extravergine di oliva “ D.O.P SARDEGNA “ che ha suscitato un grande interesse verso i consumatori più competenti, allego le seguenti attestazioni :
* Concorso Regionale Olio D.o.p. Sardegna 2016 -- 2° Classificato . La nostra produzione in passato, è stata per due Edizioni del Concorso Ercole Oleario Spoleto ( PG ) premiata col secondo posto assoluto nella categoria Fruttato Medio ( 2005 – 2009 ) .
Siamo certificati ISO 9001 – 2015, produzioni Biologiche , I.F.S. , IQ NET e D.o.p Sardegna
I nostri migliori prodotti sono gli Oli extravergini : ( D.O.P. Sardegna – Su Mastru estratto a freddo – il Biologico – il Fruttato – il 100 % Italiano e quello Tradizionale ) ; Olive verdi in Salamoia , conserve sottolio in olio di oliva ( carciofi e peperoni ripieni ) .
Da noi potete trovare , qualità dei prodotti, belle confezioni e ampia gamma, organizzazione e puntualità, “ prezzi competitivi “ e un servizio garantito ed efficiente tutto l’anno.
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The company has been operating for three generations mainly on the Sardinian market, in 2001 a new and modern factory was created with cutting-edge production processes but at the same time preserving the traditional values and paying attention to the quality of the final product.
In October 2017 we expanded the mill in a new plant with high production and quality capacity.
The company currently has an annual turnover of 7 million euros, is a leader in the Sardinian market and reaches an export share of 15% of its production.
Since 2008 we produce the extra virgin olive oil "D.O.P SARDEGNA" which has aroused great interest towards the most competent consumers, I attach the following attestations:
* Regional Competition Oil D.o.p. Sardinia 2016 - 2nd place. In the past, our production has been for two Editions of the Competition Ercole Oleario Spoleto (PG) awarded with the second place overall in the Medium Fruity category (2005 - 2009).
We are certified ISO 9001 - 2015, organic productions, I.F.S. , IQ NET and D.o.p Sardegna
Our best products are the extra virgin olive oils: (D.O.P. Sardegna - Su Mastru cold extracted - the Organic - the Fruity - 100% Italian and the Traditional); Green olives in brine, preserved in oil in olive oil (artichokes and stuffed peppers).
With us you can find, product quality, beautiful packaging and wide range, organization and punctuality, "competitive prices" and a guaranteed and efficient service all year round.

Year of establishment:

1996

Number of employees:

FROM 10 TO 19 EMPLOYEES

Annual turnover:

between 5 and 15 million Euro

Reference year of turnover:

2019

Export turnover:

From 250.000 to 750.000 Euro

Activities:

Cultivation of oily fruit

PRODUCTION OF VEGETABLE AND ANIMAL OIL AND FAT

Production of olive oil mainly not own production

Product of refined or crude oil from oily seeds or oily fruit mainly not own production

Production of ready-made vegetable based dishes

Wholesale trade of fresh or preserved fruit and vegetables

Wholesale trade of edible oil and fat of vegetable or animal origin

Wholesale trade of soap, detergents and other cleaning products

Wholesale trade of perfume and cosmetics

Wholesale trade of various, non-food consumer products nec

Wholesale trade of other intermediary products nec

Retail trade of fresh fruit and vegetables

Retail trade of drinks in specialist activities

Retail trade of other food products in specialist activities nec

Retail trade of other non-food products nec


Production process Oleificio Secchi - Sassari

Certificato iso 9001 / 2015

Certificato IFS

Depliant

Company:

OLEIFICIO SECCHI S.R.L.

Address:

Z.I. PREDDA NIEDDA, STRADA 42

City:

SASSARI (SS)

Zip Code:

07100

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Olio Extravergine di Oliva “Silis” DOP Sardegna Il suo nome viene dal territorio dove scorre il fiume Silis, fra le colline di Sennori ornate
di ulivi secolari. È leggero e intenso, ricco di intensi profumi di frutta e verdure, mandorle e cardo. DOP per vocazione, da un territorio
votato alla coltura dell’olivo “Silis” DOP Sardinia

Extra Virgin Olive Oil Its name comes from where the river Silis flows
between the hills of Sennori, decorated with century old olive groves. It is light and intense, rich with the scents of fruit and greenery, almond and thistle. DOP by calling, from a territory devoted to the culture of the olive.



Olio Extravergine di Oliva “Fruttato” Extravergine certificato “fruttato” da
assaggiatori ufficiali viene prodotto secondo il metodo tradizionale.
Nel 2005 e nel 2009 è stato premiato al concorso Ercole Olivario per il suo gusto caratteristico tipico delle olive della varietà bosana.
È indicato per i consumatori che ricercano un olio particolarmente pregiato, dalle preziose caratteristiche di gusto e aroma.

“Fruity” Extra Virgin Olive Oil Certified “fruity taste” in official panel test
is made using the traditional method, with the olives from the first autumn harvests. It has been awarded prizes in the 2005 and 2009 Ercole
Olivario competition for its characteristic flavour, typical of the olives of the Bosana variety



Olio Extravergine di Oliva “Tradizionale” Ottenuto dalle migliori coltivazioni di olive, è leggero e a bassa acidità.
Alla base della dieta mediterranea, ottimo crudo su verdure, insalate, arrosti, e minestre.
È particolarmente indicato nelle diete e nell’alimentazione moderna.

“Traditional” Extra Virgin Olive Oil Obtained from the best olive crops, it is light and with low acidity.
It is the basic ingredient in the Mediterranean diet, and is excellent consumed raw with vegetables, salads, roasts and in soups.
It is particularly recommended for dieting and with modern diets.


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